Au2outlet / Om os

Om os

I hjertet af Nordsjælland, kun 5 minutter fra Hillerød motorvejen, finder du Autooutlet ApS som beskæftiger sig med salg, køb og udlejning af biler.

Vi bestræber os på altid at være transparente, åbne og ærlige, når vi handler med vores kunder.

Vi råder altid til at en uvildig gennemgår din bilhandel inden køb, uanset om du handler med os eller med nogle andre.

Der findes flere muligheder for gennemgang hos blandt andet FDM, Applus, 100% autotjek eller anden af Autobranchen Danmark godkendte brugtbilstest.

Nicki er handelsuddannet fra handelsskolen i Hillerød og har efterfølgende taget autouddannelsen Commercial assistant-sales, motor vehicles, på København Nord i Kogens Lyngby.

Nicki har tidligere i sin karriere sidde med både nyvogns- og brugtvognshandel i bilbyen Hillerød. Som tidligere brandmanager for Mitsubishi har han været bindeled imellem importøren og butikken.

Størstedelen af Nickis erfaring stammer fra brugtvognshandel af nyere brugte kvalitetsbiler, import af biler, afgift beretning, leasing og finansiering.

Nicki har ligeledes færdiggjort en finansieringsrådgiveruddannelse hos Santander og har erfaring med salg af bilfinansieringer fra finansieringsselskaberne Santander, Jyske finans, Nordania og AL Finans.

Vi gør vores forarbejde ordentligt, men rådgiver samtidig altid kunderne til at få en second opinion omkring deres bilkøb.

Få altid foretaget en uvildig brugtbilstest, både fordi at alle mennesker, inklusiv vores mekanikere, kan overse et eller andet, men lige så meget da der ved denne metode ikke opstår tvivl om, hvad kunden kan forvente. Det er naturligvis en fejlfri bil, men skulle der mod forventning være fejl i rapporten, skal vi udbedre før levering- dette gælder alle fejl, som er brugsmæssige og sikkerhedsmæssige, og altså ikke, hvis bilen har et kosmetisk stenslag eller lignede.

Vi yder naturligvis reklamationsret jf. købeloven på alle biler solgt i detail, hvor vi imødekommer formodningsreglen.

Vi råder altid til, at man som kunde vælger en udvidet garantiforsikring. På den måde modtager du en police om nøjagtigt, hvad der er dækket på bilen i forsikringsperioden samtidig med, at den dækker bedre end reklamationsretten.

Vi glæder os til at tage imod dig og finde en bil, som du kan nyde de næste mange år.

“Det vigtigste for mig er altid at skabe gennemsigtighed og transparens overfor kunderne. På den måde kan kunden følge sig tryg i sit bilkøb, og ved altid nøjagtig, hvad de kan forvente. Hvis der er forventningsafstemt korrekt, får man altid en tilfreds kunde ud i den anden ende”

Nyhed
VW

VW Golf VII

GTE DSG
VW Golf VII GTE DSG